Over sQinno

Bij sQinno houden wij ons bezig met de distributie en verkoop van geavanceerde huidanalyse-apparatuur in de Benelux en het geven van ondersteunende en commerciële trainingen. Onze apparatuur en trainingen bieden professionals zoals u de tools om een nóg effectiever huidverzorgingsadvies en behandelplan te maken. Hiermee kunt u uw klanttevredenheid, klantloyaliteit en natuurlijk uw omzet sterk vergroten. Sinds 2015 is sQinno exclusief distributeur van OBSERV huidanalyse-apparatuur, met de OBSERV 520 als ons vlaggenschip.

Kim en Jelle
Kim Westbroek

Kim Westbroek

Founder & Co-Owner
|

Kim is een doorgewinterde specialiste als het gaat om het begeleiden van beautyprofessionals. Haar passie voor huid(verzorging) en het geven van klantgerichte trainingen is het ideale recept als u uw klantbeleving en omzet sterk wilt verbeteren. Zij heeft inmiddels honderden beautyprofessionals getraind en begeleid voor een beter bedrijfssucces en bovenal meer werkplezier. Kim’s trainingen zijn niet gericht op snelle omzet. Niet? Nee, ze richt zich juist op een omzetstijging als resultaat van een klantgerichte aanpak en een hoge klanttevredenheid. Dit zorgt voor een duurzame en gezonde onderneming, met onderscheidend vermogen en met een zeer trouwe klantenkring.

Jelle van den Broek

Jelle van den Broek

Founder & Co-Owner
|

Jelle heeft zijn sporen verdiend in de creatieve- en reclamesector. Hij heeft zich onder andere gericht op de beautybranche. Door klanten als ANBOS en tientallen bevlogen beautyprofessionals is zijn affiniteit met de sector uitgegroeid tot een ware passie. Hij heeft een voorliefde voor innovatie en heeft zich gespecialiseerd in de ‘Customer Journey’ en (online) marketing. Een logisch gevolg was dat hij zich volledig heeft gecommitteerd aan de beautybranche en hij heeft samen met Kim de krachten gebundeld.